Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs
14 dagen bedenktijd

Extra sfeer creëren bij je thuis? 

Dit kan je eenvoudig met onze draad- en solar verlichting! 

Solarverlichting is een eenvoudige manier om jouw terras of tuin 's avonds gezellig te verlichten!

Maar wat is Solar verlichting nu juist? 

Solar verlichting werkt op zonne-energie. De ‘zonnepanelen’ boven op de lamp nemen zonlicht op en zetten deze om naar elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen door oplaadbare batterijen waardoor de lamp ’s avonds licht geeft. Let er op dat je de lamp overdag goed in de zon plaatst zodat de batterijen opladen (vergeet de on-knop niet aan te zetten!).

"Ze creëren een extra sfeer op jouw terras of in de tuin. Warme zomeravonden worden nog gezelliger."

De ideale tuinverlichting

Op zoek naar de ideale tuinverlichting? Wij helpen graag een handje. Al onze draadverlichting is LED. LED is voor je verlichting buiten één van de beste opties. LED verbruikt veel minder (tot wel 85%) energie dan bijvoorbeeld een spaarlamp. En gaat daardoor dus veel langer mee! 

"LED-verlichting hoeft ook helemaal niet saai te zijn! Vind alle decoratieve en scherp geprijsde verlichting in onze winkels! "


Partylights mogen niet ontbreken bij jouw zomertafel! 

Partylights zijn de ultieme sfeermaker bij een tuinfeest. Boven je gedekte tafel kan je deze dan ook uitstekend ophangen. Gebruik hiervoor bij voorkeur een tafelklem. 

Een tafelklem bevestig je aan de zijkant van je tafel. De metalen staaf komt dan boven de tafel te hangen. Voeg nog extra decoratiestukken zoals bloemen toe.

"Dit zorgt voor een exclusieve versiering voor jouw zomertafel!"OPGELET

Niet alle artikelen op deze inspiratiepagina zijn online beschikbaar. Zie je op deze pagina een leuk product dat niet hieronder vermeld staat? Haast je dan snel naar onze winkels voordat het product uitverkocht is.

Deze producten zijn online verkrijgbaar