LOODS 3, uw woonsupermarkt! Onze winkels blijven open. U kan nog steeds komen shoppen zonder een afspraak op voorhand vast te leggen.

Go to account settings
07 Nov 2020

Onze tips & tricks voor jouw kerstboom

Onze tips & tricks voor jouw kerstboom

DE KERSTBOOM TIPS & TRICKS

Het geheim van een mooie boom is veel en gevarieerde versiering. Hang hiervoor je kerstballen steeds per twee. Om de boom extra volume te geven zijn kerstslingers en zelfs pluimen ideaal: steek ze van boven naar onder door de boom. Kies ook voor verschillende tinten in je kerstballen, dit creëert diepte.

De kleur die je kiest voor je verlichting is essentieel. Koud licht kan heel mooi zijn bij een blauw winters thema maar ook bij een klassieke boom, dan zorgt het voor een retro toets. Warm licht is dan weer heel mooi bij goud en roze. Ga je graag voor échte Kerstsfeer op z'n klassiekst: kies dan voor multi-colour kerstverlichting. Bij Loods 3 hebben we dit jaar een nieuwe kleur die het al helemaal te gek maakt: koud en warm licht gecombineerd in 1 led-draad!

Heb je je kleur gekozen, dan is het ook belangrijk om even bij de afmeting stil te staan. De microcluster is ledverlichting in clusters: ideaal voor een vol effect in de boom. Voor een boom groter dan 2m kies je best de microcluster 1000 led 20 meter, in het kleur naar jouw keuze. Voor een kleinere boom van ongeveer 1,5m kies je best de microcluster 400 led 8 meter, in het kleur naar jouw keuze. Anders dan microclusters is onze ledverlichting, waarbij de lichtjes niet in clusters maar gewoon op een rij zitten. Deze hebben bieden wij aan in verschillende afmetingen en op stekkerdraad én batterij.

Lees ook

  1. Ontdek onze verschillende kerstthema's

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we spammen niet

Winkelwagentje — 0

You cart is currently empty

Inloggen