Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Kaarslicht brengt warmte, sfeer en rust.

Hoe maken we ons huis zo gezellig en sfeervol mogelijk? Vooral in de wintermaanden zijn kaarsen in huis onmisbaar. Het maakt donkere dagen lichter en een etentje met uw geliefde nog romantischer. Bij Loods 3 bieden we niet alleen gewone kaarsen aan, maar ook geurkaarsen. Iedere geur roept een eigen herinnering op. Kies in de wintermaanden voor kaneel of houtachtige kleuren.

Ontdek ons groot aanbod kaarsen van Bolsius

De Bolsius kaarsen worden ontwikkeld met passie. Oog voor kwaliteit, de perfecte vlam en voor een fantastische geurbeleving. Een aanbod aan hoge kaarsen en stompkaarsen, bolvormig- of drijfkaarsen, of de perfecte geur voor jou woonkamer.

Stompkaars 4.69

bolkaars 3.79

Geurtheelichtjes 3.49


Tuinkaarsen

Tuinkaarsen zijn naast de zomer ook heel populair in de schemerperiodes. Maak het extra feestelijk door een kaars aan de ingang te plaatsen om zo jouw gasten met open armen te ontvangen, of jouw klanten naar jouw zaak te brengen.

Sfeer en warmte gegarandeerd!

Theelichtjes van Spaas ook te koop op onze webshop

Hoe eenvoudig ze ook mogen zijn, deze theelichtjes zijn een basisbehoefte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en brandtijden. Kies de brandduur die het best bij jou past. Zowel in de winkel als onze webshop verkrijgbaar.