Onze winkels gaan dinsdag 1/12/2020 terug open. Gezien we graag offline voor je klaar staan zal het daarom in december niet mogelijk zijn online bestellingen te plaatsen.

Go to account settings

Over ons

LOODS 3

Wij zijn een Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel in het pittoreske Laarne, Oost-Vlaanderen. In onze winkelruimtes (1000 m²) zorgen wij voor zowat alles wat u dagdagelijks nodig hebt, en dit aan zeer sterke prijzen! Ons assortiment is uitgebreid en gevarieerd: u kan bij ons terecht voor huishoudartikelen, decoratie en kaarsen, schoonheidsproducten, plastiekwaren, papier, schoolmateriaal, ondergoed en slaaptextiel, speelgoed, cadeau-artikelen, snoepgoed en meer.
 

ONZE VISIE
In ons bedrijf focussen wij op twee zaken: onze klant en ons aanbod. Collegialiteit en team spirit zijn voor ons essentieel. Elke schakel in ons team is belangrijk. Allemaal samen werken wij aan een positieve klantenervaring. Met een glimlach en in een aangename winkelsfeer, helpen wij u graag verder. Maar ook ons aanbod is kenmerkend. Wij werken intensief aan een steeds veranderend aanbod, en dit voor de laagste prijzen. Wij houden kwaliteit en trends steeds in het oog, maar zoeken voor u de beste prijzen uit.

ONZE MISSIE
Dagelijks willen wij u verrassen met leuks, aan sterke prijzen!

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we spammen niet

Winkelwagentje — 0

You cart is currently empty

Inloggen