Deze website is in opbouw.
Online bestellen is momenteel niet mogelijk

Over ons

LOODS 3

LOODS 3 is een Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel in het pittoreske Laarne, Oost-Vlaanderen. 

LOODS 3 groeide uit tot dé woonsupermarkt, uw woonsupermarkt. Met een ruim aanbod aan huishoudartikelen, kuisproducten, badkamerproducten, plastiekwaren, keukengerei, kaarsen, decoratie, handdoeken, plaids, schoolmateriaal, cadeauartikelen, snoepgoed, dierenbenodigdheden en meer. 

Decennia later kunnen we jullie verwelkomen in niet 1, maar in 5 winkels die in Eeklo, Evergem, Lochristi, Zwalm en Zwevegem gevestigd zijn. In elk van onze winkels (+/- 1000m²) kan u steeds voordelig shoppen, daar wij streven naar een ruim assortiment tegen de scherpste prijzen.

 

Onze visie

In onze visie focussen wij op twee zaken:

  • De klant: U dus. LOODS 3 is uwwoonsupermarkt, dé woonsupermarkt waar u centraal staat. Elke schakel in ons team is dan ook uiterst belangrijk om u een positieve klantervaring te bezorgen. Teamspirit staat centraal, waardoor wij u met een glimlach en in een aangename winkelsfeer graag verder helpen.
  • Ruim aanbod: Wij houden kwaliteit en trends steeds in het oog. Zo werken wij intensief aan een steeds veranderend aanbod. Dit aanbod proberen wij steeds aan te bieden tegen de allerbeste prijzen.

 

Onze missie

LOODS 3 is uw woonsupermarkt. Dagelijks willen wij u verrassen met leuks, aan scherpe prijzen.