*Dit is geen webshop. Alles is verkrijgbaar in onze winkels.*
Seizoen - Woondeco - Tafelen - Onderhoud
Disclaimer

Disclaimer

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer LOODS3 BVBA

Vestigingsadres

Loods 3
Korte Meire 4A
9270 Laarne
belgië

Telefoon: +32 9 395 75 75 (maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 16:30 uur)
E-mailadres: [email protected]


Handelsnaam: LOODS3 BVBA.
BTW-nummer: BE 0476.831.907

 

Artikel 2 - Algemene informatie
Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van artikelen, dossiers en productinformatie. Fouten (in de gegevensverwerking) kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Met het oog hierop en omdat de ontwikkelingen in de medische wetenschap snel voortschrijden, wordt de lezer aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten wat betreft de vermelde diagnostische methoden, doseringen van medicijnen, enz.

 

Artikel 3 - Persoonlijke adviezen Wij kunnen geen medische adviezen geven per email of telefoon. U zult altijd worden doorverwezen naar uw huisarts, tandarts, mondhygiënist of organisatie die u wel kan adviseren. Onze websites zijn niet bedoeld om persoonlijke adviezen te geven en vervangen in geen geval een medisch consult.

 

Artikel 4 – Beweringen en meningen
Alle beweringen en meningen, geuit in de artikelen, dossiers, recensies, het forum en overige mededelingen, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie, de webmaster of de Internetprovider.

Artikel 5 - Copyright Alle rechten voorbehouden.
Niets van onze websites mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de bovenstaande ondernemer. Alle foto’s en productomschrijvingen op onze websites zijn eigendom van bovenstaande ondernemer of is toestemming verleend door de eigenaar. ©

Artikel 6 - Vragen of opmerkingen Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze disclaimer dan kunt u contact opnemen met bovenstaand contactgegevens of via het contactformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »