Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Welkom bij LOODS 3!

LOODS 3 is een Belgisch familiebedrijf.

Ondertussen vind je ons op zes verschillende locaties, namelijk in Evergem, Lochristi, Lievegem, Zwevegem, Zwalm en Kruibeke.
LOODS 3 heeft een jong team waar elke dag zo’n 30 werknemers het beste van zichzelf geven. Niet alleen in onze winkels, maar ook onze mensen die ‘achter de schermen’ werken, staan voor jullie klaar. 

LOODS 3 ‘Je winkel voor elke dag' 

Wie inkopen doet bij LOODS 3 rolt met een volle kar aan een laag prijskaartje naar buiten. Je koopt voordelig in volgende categorieën:

Kleine decoratie 

LOODS 3 is specialist in kleine decoratie. Vazen, sierkussens, droogbloemen, lampen, theelichtjes, … noem maar op! Allemaal van hoge kwaliteit. Volg zeker onze Instagram pagina voor meer inspiratie. 

Deze artikelen zijn niet allemaal beschikbaar op onze webshop. We selecteren steeds een klein assortiment woon accessoires die we ook online ter beschikking stellen. 

Tafelen

Er is steeds een vast keuken- en tafelassortiment verkrijgbaar. Borden, bestek of glazen. Gewoon gemakkelijk terug aan te kopen zelfs als je er één van laat vallen.

Ons servies is vanwege zijn hoge breekbaarheidsfactor nog niet beschikbaar op de webshop. We werken volop aan een manier om breekbare pakketten in de toekomst wel te kunnen opsturen. Dus wie weet... 


Seizoen

LOODS 3 is daarnaast ook een seizoenswinkel. Staat de zomer voor de deur? Waterpistolen, zwembaden, maar ook potgrond en parasols vind je in onze winkels. Tijdens de winter vind je dan weer een ruim assortiment aan gezellige kerstdecoratie.

Op onze webshop selecteren we een leuk assortiment van artikelen die je niet kunt missen tijdens het seizoen. Neem zeker een kijkje en laat je inspireren! 

Onderhoud & drogisterij 

Het grootste aanbod vind je in de onderhouds- en drogisterijafdeling. Hier kies je uit zo’n 150 A-merken en allemaal tegen voordelige prijzen. We werken ook met Belgische bedrijven zoals Seepje om lokale bedrijven te steunen.

De voordelige prijzen in ons onderhoud- en drogisterij-artikelen trekken we door in onze webshop. Ook hier vind je deals die je niet kunt wegslaan. De deals worden zorgvuldig uitgekozen en online aangeboden in bundels. Deze prijzen zijn enkel online geldig! 

Waarom inkopen doen bij LOODS 3? 

Onze klant is koning

Een goede klantenservice, zowel off- als online, daar streven we naar.

KMO

Wij zijn een klein tot middelgroot bedrijf. Steun lokaal! 

Ruim aanbod

We verkopen meer dan 150 A-merken en onze seizoens- en decoruimte verandert mee in tijd.

Laagste prijs

We streven steeds naar de scherpste prijs opdat onze klant hier van kan meegenieten!

Europese leveranciers

We werken samen met vaste Europese leveranciers die goede kwaliteit en een scherpe prijs garanderen.

Eigen logistiek beheer

Doordat we onze logistiek in eigen handen hebben zorgen we ervoor dat onze producten vlot tot bij onze klanten komen.