Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs


Samen voor een schonere wereld 

Seepje is opgestart in 2013 in Nederland met het oogmerk op een zuiver productieproces en een ecologisch afgewerkt product. Ja, je leest het goed! Met de aankoop van Seepje producten draag je bij aan betere werk- en leefomstandigheden in Nepal. Daarbij worden de kuisproducten gemaakt van de Sapindus schil. Deze schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. 

Elk jaar proberen ze nóg meer bij te dragen aan een betere en mooiere wereld. Ze gaan bij Seepje voor 97% minder plastiek, ze optimaliseren hun CO2 uitstoot tijdens het productieproces, ... kortom ze gaan voor 100% natuurlijk!


Ecover in een nieuw jasje

De allomgekende Ecover producten zitten sinds kort in een nieuw jasje.  Niet enkel de verpakking is aangepakt, maar ook de inhoud. 

Ze hebben aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de formulering van de vloeibare wasmiddelen.

In de Bio / Universal hebben ze 2 nieuwe enzymen toegevoegd naast de 5 bestaande enzymen: een lipase (bekend als lipex) die zich richt op vetvlekken en een cellulase (bekend als carezyme) die pilling op katoenvezels verwijdert (zichtbaar na 15-20 uur). wasbeurten).Ken je Method al?

Method is een upcoming ecologisch merkje die dezelfde ideeën nastreeft als die van Seepje en Ecover. Vier pijlers waar ze achterstaan:

  • Plantaardige ingrediënten
  • Niet getest op dieren, alsook geen dierlijke toevoegingen
  • 100% gerecycleerde flessen
  • Kwalitatieve producten
Ze gaan de extra mile door hun productieproces zo optimaal mogelijk te organiseren opdat ze minder energie uitstoten en daarbij enkel gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. What's not to like?