Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

De grote lenteschoonmaak

De lente is in het land en dat vraagt elk jaar weer voor een grondige kuisbeurt in huis! Vaak weten weten we niet goed hoe eraan te beginnen of wat nu eigenlijk de beste middeltjes zijn om bepaalde vlekken weg te krijgen. We helpen jullie even wegwijs in de basisproducten die je zeker moet aanschaffen.

Loda en Soda

Soda, ook wel natriumcarbonaat, heeft vele toepassingen in schoonmaken en is een budgettair alternatief. Let op: gebruik soda nooit op aluminium!

Sodakristallen: Ideaal voor te ontvetten, reinigen, ontgeuren, verzachten en beschermen. Gebruik het ook bij kleding: voorreinigen en inweken van was.

De vloeibare sodareiniger combineert de krachtige werking van natuurlijke soda met een uitgebalanceerde mix van andere was-actieve stoffen waardoor deze universeel inzetbaar is bij: reinigen, ontvetten, weken en voorweken.

Schoonmaakazijn, het wondermiddel tegen vuil. Je kan hier zowel binnen als buiten mee aan de slag: machines en badkamer ontkalken, als wasverzachter, behang afhalen, groenaanslag, ... 

Javeltabletten zijn een compact en handig alternatief voor bleekwater. Je kan een tablet eenvoudig oplossen in water of rechtstreeks in het toilet of reservoir van je wasmachine gooien. Ideaal voor zowel binnen als buiten om te reinigen, bleken en ontgeuren.

De wonderspons

Een wonderspons is een schoonmaakgereedschap dat vaak wordt gebruikt om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen van oppervlakken in huis, zoals muren, vloeren, aanrechtbladen, en zelfs schoenen. De spons is gemaakt van een melamine schuim dat bij gebruik een schurende werking heeft en hierdoor in staat is om vuil, vlekken en strepen te verwijderen zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen.

Om een wonderspons te gebruiken, maak je de spons eerst nat met water en knijp je het overtollige water eruit. Wrijf vervolgens zachtjes over het oppervlak dat je wilt schoonmaken. De melaminespons zal het vuil en de vlekken opnemen en het oppervlak schoonmaken. Het is belangrijk om niet te hard te drukken bij het gebruik van de wonderspons, omdat dit het oppervlak kan beschadigen.

Swiffer er op los!

Of je nu een drukke professional bent, een ouder met jonge kinderen of gewoon iemand die van een schoon en netjes huis houdt, Swiffer heeft voor elke situatie een oplossing. Met de Swiffer Sweeper en de bijbehorende droge of vochtige doekjes kun je snel en gemakkelijk stof, vuil en haren van je vloeren verwijderen. Met de Swiffer Duster kun je stof en pluisjes van verschillende oppervlakken zoals tafels, vensterbanken en lampen verwijderen.