Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Ons vast servies

Het juiste servies is een perfect begin van elke maaltijd. Ga je voor luxe of eenvoud, gemakkelijk in gebruik of voor elke gelegenheid, Bij Loods 3 vind je een groot assortiment servies die elk hart kan veroveren. Dek jouw tafel tijdloos of uniek.Serviesset Duna Blue 12 - Delig


Het Duna servies behoort tot ons vast servies. Het bestaat uit strakke en eenvoudige vormen die gecombineerd worden met een ambachtelijke look. Dit blauw servies past perfect mooi bij het eten. Zowel voor het dagelijks gebruik als voor een feestelijk ontvangst, met het Duna servies zal je steeds indruk maken. Elk product is uniek door zijn rustiek glazuur.  Ze zijn vaatwasser - en magnetronbestendig.

De unieke uitstraling van ons Cirro servies

In elk servies zit er een verschil. Zo uniek is het servies van Cirro. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam porselein en afgewerkt met een creatief glazuur. Ze zijn licht in gewicht en daarom ook zeer handig in gebruik. Een goede keuze van Europese makelij.

Het Laguna servies is oosters geïnspireerd

Dit servies is heel verrassend door zijn stijl en textuur. Ze zijn kenmerkend door hun grijs of roze kleurnuances gecombineerd met een modern golvend reliëf. De organische rand zorgt voor die extra pit. Glanzend van binnen en mat aan de buitenkant. 

Dit servies laat jou gerechten nog meer tot zijn recht komen.

Breng kleur op tafel met Streetfood 

Kom 6.99
Schaaltje 3.49
Groot aanbod in diverse kleuren
Bord 9.99


Het streetfood servies bij Loods 3

We missen de heerlijke zomer van foodfestivals, reizen naar zuiderse landen en samen met vrienden aperitieven. Met dit servies haal je al deze herinneringen terug naar boven. Een groot aanbod van verschillende kommetjes, schaaltjes en borden in verschillende formaten en kleuren. Perfect voor al jouw hapjes te presenteren.


Eenvoud in servies

Dit servies met basisstukken bestaat in de kleuren grijs en wit. De perfect ronde vorm wordt extra benadrukt door de zwarte rand. Zwart-wit en zwart-grijs zijn altijd een goed idee. 

Dit servies is vervaardigd uit aardewerk.