Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Shop onze woonitems online

Laat je leiden door kleuren en vormen, meubels en verlichting... na de zomer kruipen we terug naar binnen en maken we ons huis terug winter klaar. Bij Loods 3 vind je een groot aanbod om van jouw huis een thuis te maken.Onze bijzettafels

Bijzettafels zijn onmisbaar in een interieur. Je kan ze gebruiken voor verschillende doeleinden. Ze zijn ontworpen met een lichte frame, daardoor ogen ze niet zwaar en houden ze de ruimte luchtig. 


Van planten tot decoratie, van verlichting tot kaarsen, tot het opbergen van plaids, je kan er veel richtingen mee uitgaan. Het is een object dat jouw woning af maakt. Combineer verschillende groottes bij elkaar, dit zorgt voor een jong en speels effect.  


Onze bijzettafels bestaan uit een metalen draadmand en een afneembaar deksel gemaakt van bamboehout. Het biedt voldoende ruimte om items zoals plaids, knuffels, speelgoed, boeken, enz. in op te bergen.  Deze praktische bijzettafel is heel eenvoudig verplaatsbaar en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Laat jouw woonkamer schitteren

Nieuwe decoratieve lampen veranderen jouw ruimte onmiddellijk. Het geeft niet alleen het juiste licht die je wenst, maar het geeft jou ook die extra sfeer die een ruimte nodig heeft.

Kies de juiste lamp die past in jouw woonkamer om de juiste sfeer te creëren. Het juiste licht is heel belangrijk om die gezellige avonden met vrienden of familie door te brengen.

Tafellampen


Naast sfeer is ook de functie een heel belangrijk onderdeel. Wanneer je werkt aan een tafel is een gericht licht een betere keuze. Het biedt geconcentreerd licht, waardoor jij je ook beter zal kunnen concentreren. Wanneer je meerdere kleine lichtjes plaatst in een ruimte vergroot je de kamer. 
Draai er de juiste lamp in om jouw gewenste sfeer te creëren.


Hanglampen

Hanglampen zijn een eyecatcher boven jouw eettafel. Onze hanglampen hebben een warm effect en hebben een natuurlijke uitstraling.

Breng natuurlijke materialen naar binnen. Deze handgevlochten bamboelampen geven een uitnodigende gloed en brengen lichtpatronen in jouw woonkamer.

De hanglampen geven zowel gericht als algemeen licht, wat ideaal is voor boven de eettafel.