Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Meal prep bakjes

Plan vooruit en bewaar jouw eten om mee te nemen naar het werk of gewoon voor de volgende dag. Dankzij onze meal prep bakjes (ook wel voorraaddoosjes genoemd) blijft je eten tot 2x langer vers in de koelkast. 

Voordelen

• Voor vast en vloeibaar voedsel
• Hermetische sluiting 
• BPA vrij 
• Ecologisch 
• Eenvoudig schoon te maken: Onze containers mogen perfect gewassen worden in de vaatwas (excl. deksel). Ze zien er weer zo goed als nieuw uit.  
Let op: Haal het deksel van de bakjes voordat je hem opwarmt in de oven, magnetron of vaatwas.

Vershoudbakjes

Het formaat/design zorgt ervoor dat je ze mooi kan stapelen en alles overzichtelijk kan bewaren in de koelkast. Het hoogwaardige borosiclaat glas past zich snel aan, aan de temperatuur waar hij zich bevind. Haal jouw potje uit de diepvries en plaats het direct in de oven of magnetron. Het glas zal niet springen. Het doorzichtige deksel heeft een siliconen rand waarmee je het bakje hermetisch afsluit. Het bakje is dan lekvrij, luchtdicht én waterdicht! Zo blijft je eten extra lang lekker en geniet je dagen later nog van een verse maaltijd.

Ideaal voor onderweg Door zijn goede klik-sluiting zal het niet uitlopen wanneer je onderweg bent. Het handige formaat past daarbij prima in je tas. Geniet dus ook onderweg van je favoriete maaltijd!

Alaska diepvriesdoos

De Alaska doosjes zijn perfect om restjes eten of bereide maaltijden in te vriezen. Deze hoogwaardige plastic bakjes zijn geschikt voor -30°C tot 100°C. Plaats ze gerust in de magnetron, vaatwasser of vriezer.


Herbruikbare plastic meal prep bakjes

Mag ik de vaatwasser, vriezer en magnetron: Het hoogwaardige plastic past zich snel aan, aan de temperatuur waar hij zich bevindt. Haal jouw potje uit de diepvries en plaats het direct in de magnetron. Haal jouw potje uit de diepvries en plaats het direct in de magnetron. 

Bewaar jouw eten langer: Het deksel sluit goed af, waardoor het lekvrij, luchtdicht en waterdicht is! Zo blijft je eten extra lang lekker en geniet je dagen later nog van een verse maaltijd!

Eenvoudig schoon te maken: Het voordeel van deze bakjes is, dat ze gewoon in de vaatwasser mogen gewassen worden.

BPA vrij: Veel plastic bevat BPA, een chemische stof die bij veel inname kan lijden tot verschillende gezondheidsproblemen. Onze doosjes zijn BPA vrij. Zo weet je zeker dat je niet onbewust schadelijke stoffen binnen krijgt.

Ideaal voor onderweg: Altijd maar lunch of avondeten halen onderweg  kan erg duur zijn. Ook met bepaalde allergieën neem je vaak je eigen eten mee. Het handige formaat past prima in je tas.

Geniet ook onderweg van jouw favoriete maaltijden.